Lorem ipsum dolor

Вероятно сте чували, че повечето жени в Япония се мислят за красиви и млади поради някаква мистериозна субстанция. Но какво ще стане, ако ви кажем, че това вещество е известният японски ориз. Точно този ориз има много полезни свойства.

Този ориз е богат на вещество, наречено "сквален и линолова киселина". Тези киселини притежават много мощни антиоксидантни свойства и също така имат способността да стимулират синтеза на колаген, който намалява бръчките.

Скваленът е вещество, което се съдържа в ориза. Това вещество би могло да защити вашата кожа от всички вредни ефекти, причинени от слънцето.

Оризът също така е богат на "гама оризанол", който има свойството да понижава нивата на холестерола и да защитава сърцето ви. Освен това трябва да знаете още, че оризът съдържа в изобилие и витамин Е.

Ще споменем, че тези полезни свойства на ориза също така са научно доказани. Това, което се опитваме да ви кажем е, че оризът може да ви помогне да подмладите кожата си за един много кратък период от време.
И тук, в статията ще ви покажем тази японска рецепта, която ще ви помогне да се отървете от бръчките и ще направи кожата ви мека и блестяща отново. Тази японска рецепта ще ви помогне да изглеждате 10 години по-млади.

Необходими продукти:

• 3 супени лъжици ориз
• 1 супена лъжица мед
• 1 супена лъжица мляко.

Начин на приготвяне:

Подготовката на това средство е доста проста и лесна. За да го приготвите, най-напред е необходимо да сготвите ориза за около 2 минути. След това го прецедете, а водата, в която сте приготвяли ориза трябва да я съхраните за по-нататъшна употреба. Към готовия ориз добавете една супена лъжица топло мляко и една супена лъжица мед.

Сега смесете добре всички съставки. Следващото нещо, което трябва да направите е да нанесете тази маска върху чиста и подсушена кожа на лицето. Трябва да оставите маската, докато изсъхне. След това измийте лицето си с водата, в която сте приготвяли ориза.

Оризовата вода и нейните свойства:

Водата от ориза е доста полезна за вас. Тя ще ви помогне да подобрите циркулацията на кръвта, освен това действа като антиоксидант, който ще хидратира кожата ви и ще ви помогне да се отървете от бръчките.

В допълнение оризовата вода помага да се намали възпалението на кожата и я запазва здрава и хидратирана. За да се постигнат още по-големи резултати, трябва да правите тази процедура поне веднъж седмично.

Повярвайте ни, доста жени са изпробвали тази невероятна рецепта и те потвърждават, че е изключително ефективна.

Ето защо ние силно ви препоръчваме да я опитате. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате.

Източник : bgnow.eu

Коментари